It's cold around me

Hej! tänkte bara rapportera lite från det iskalla huset i östvisby. Det är kallt, vi behöver mer folk här!

Eftersom jag blir femtedels hundraåring om ett litet tag tänkte jag avsluta min barndom med att lägga upp ett klipp som visar exakt hur varje norrman agerar :) , njut av denna michael aas

(Klicka på bilden så kommer filmen upp i ett nytt fönster)




Tack för mig och mina första 19 år, tveksamt om nästa 19 kan bli bättre / 24

Just så är det .

Tänkte snabbt berätta hur det ligger till.

Vi undanhåller inte sanningen !

1 har ryggskott, men är på bättringsväg

89 är knäskadad sen typ 72 månader tillbaka, för er som inte förstått det, han är alltså väldigt duktig och inte bänkad.

24 har problem med synen, då håret börjar likna det på penntroll

66 sitter med dunjacka inomhus för det är svinkallt här, för lite kärlek och värme i huset.

Den hårda sanningen !

Trots det tänkte vi vinna en innebandymatch imorgon, tänker inte säga att de "bara är tre poäng som gäller" eller "ända in i kaklet" eller "shit, vilken stor kille dom har, tar du honom 66?" . tänker nog bara säga att vi spelar match imorgon, nåt lag kommer vinna, eller så vinner inget lag.

Ja, som sagt, Södervärnshallen 16:00 IBK Visby - Skoghall (pratar värmländska) , kom dit eller stanna inne om det regnar.

Fred
/ 24

Lystring !!!

Nu jävlar är de fart i bloggen ! inlägg och nedvärderingar om min inkomst från csn bara sprudlar ! men men, om 5 år när jag är chef över mina kära sambos på världens coolaste företag, ja då är vi alla inkomsttagare !

Nu till det viktiga i inlägget. Alla vet ju att Playgirlsmansion är alldeles underbart och ni har lärt känna de boende här. Det ni inte vet är att precis som i Playboy Mansion finns det en Playgirl Cave (Playgirl Grotta, ni vet, stället där det hänger massa bikinibrudar). Cave'n ligger i anslutning till huset och där huserar vår förmyndare Big Daddy G, även kallad 17. Vi i Playgirls Mansion vill i efterskott välkomna 17 till tomten och önska han all lycka i detta euforiska paradis.

3 p i helgen, nhl-premiär och mamma kommer hit, life is good/ 24

#1 & #66 pratar ut om livet

Hej Kära bloggläsare här kommer #66 och #1 första blogginlägg, får ursäkta att det inte kommit något tidigare men vi ska skärpa till oss och bli duktigare.
2 månader till Julkalendern och vi är redan spända på vad som kommer att visas varje morgon i 24 dagar vi hoppas på att sune gör comeback. vore ju underbart i sådant fall, hade ju vart härligt med några klassiker som pulka pappan eller julbordet.

Idag har vi bestämt oss för att göra en lyxmåltid som innehåller endast bacon och pommes, det tyckte #66 var en bra idé efter som att det innehåller både protein och kolhydrater.  ikväll är det träning, sista träningen inför matchen i helgen där vi måste plocka 3 poäng mot bönderna skoghall. just nu känns det bra #66 tror att det blir en enkel match och kommer vara en dans på rosor..
men innebandy är ju inte allt vi håller på med om dagarna, #1 & #66 är ju dom enda inkomstintagarna i huset och försörjer våran lilla familj.

vi har nu jobbat i 5 veckor och har gått igenom den tuffaste perioden i våra liv, allt från att välta släp i rondeller till att duscha i öl och äta gips så har vi lyckats överleva. vi har nu tagit ett litet snack med varandra och kommit på att vi borde gå med i a-kassan eftersom att risken för att bli sparkad blir större för varje dag som går.
senast idag hände det en liten olycka med Günters bil "våran platschef på arbetet", vi hade lånat hans fård för att köra iväg lite skräp och lastat in en stor rullande soptunna där bak i hans minibuss, men klantig som nån var så glömde #66 att sätta i bromsen på tunnan. vi tänkte väl inte på de i början, men efter att vi skulle gasa ut på storavägen kände vi att de började dra lite kallt i bilen, vi tittade back och märkte att bakrutan hade krossats av den stora rullande soptunnan. som tur va hittade vi tejp och en pappskiva där bak i bilen och lyckades reparera skadan med den. Bilen ser som ny ut och det ska mycket till om Günter upptäcker något.

Nu äre mat och utsikt över ölandsbron! tack och bock/#66 & #1

(  .  Y  .  ) 


RSS 2.0